MIJNBOUW

Met data de mijnbouwactiviteiten verbeteren.

MAXIMALISEER DE PRESTATIES VAN UW MOBIELE EN VASTE BEDRIJFSMIDDELEN

De industriële content, datamodellen en applicaties zijn geconfigureerd voor mijnbouw, waarbij de kracht van asset performance management (APM), customer relationship management (CRM), verkoopactiviteiten en service-verlening wordt gecombineerd. Onze voorspellende inzichten informeren verkoopleads voor onderdelen en diensten, verbeteren de activa-prestaties en stimuleren klanttevredenheid.

  • Krijg inzicht in klantrelaties op elk niveau van uw bedrijf. Anticipeer op de behoeften van klanten met data-science-driven lead- en opportunitybeheer.
  • Verbeter de betrouwbaarheid en prestaties van de activa van uw klanten. Dynamisch aanpassen aan veranderende bedrijfsomstandigheden en economie.

DATAGESTUURDE MIJNBOUW OPLOSSINGEN

Gebruik data science van wereldklasse om bruikbare inzichten te produceren die de productiviteit van uw apparatuur optimaliseren, de winning van mineralen maximaliseren en brandstof- en verbruiksuitgaven verminderen.

Verhoog de output en verlaag de onderhoudskosten.
Verbeter de beschikbaarheid van bedrijfsmiddelen en verleng de levensduur van uw apparatuur - van primaire brekers tot maalmolens en vrachtwagens. Gebruik preventief, voorspellend en prescriptief onderhoud om uw onderhoudsstrategie financieel te optimaliseren.

Verbeter de winning van mineralen en sorteer de doorvoer.
Verhoog de doorvoer van mineraal herstel door de complexe onderling afhankelijke variabelen in uw verwerkingsfabriek te optimaliseren. Gebruik AI en machine learning om proactieve, onmiddellijke acties te ondernemen die de doorvoer en kwaliteit verbeteren.

Verlaag brandstofkosten en verbruiksgoederen.
Verbeter de operationele zichtbaarheid en werk vanuit een enkele bron van waarheidsweergave in uw organisatie. Krijg meer inzicht in operationele knelpunten en onderneem datagestuurde corrigerende maatregelen om de bedrijfskosten te verlagen en tegelijkertijd de productiviteit te verbeteren.

Efficiëntie van technicus en service verbeteren.
Voorspel fouten en beveel de voorgeschreven actie aan, en zorg voor een precieze onderhouds- en reparatiegebeurtenis die de kosten verlaagt. Zorg ervoor dat uw technici ter plaatse op de hoogte komen met wat moet worden gerepareerd, het juiste gereedschap voor de klus en de juiste reserveonderdelen.