FINANCIËLE SECTOR

Aan de hand van data klantervaring opnieuw vormgeven, medewerkers nieuwe mogelijkheden geven en het optimaliseren van het risicobeheer.

DE FINANCIELE ERVARINGEN
VAN KLANTEN PERSONALISEREN

Ontwikkel sterkere klantrelaties en optimaliseer verkoop door marketing en aanbiedingen te leveren die op specifieke klantbehoeften zijn bedoeld. Personaliseer het door verstrekte financiële advies door te profiteren van inzichten en machine learning op basis van data met behulp van de geavanceerde analyses.

CREËER EEN OMGEVING DIE STIMULANSEN BIEDT VOOR EEN UITSTEKENDE KLANTENSERVICE

Geef medewerkers de middelen die ze nodig hebben om gepersonaliseerde diensten aan te bieden waarbij de naleving van wetgeving is gewaarborgd. Maak gebruik van voorspellende inzichten om voor elke klant de “next best action” te bepalen, waarmee de efficiëntie en de klanttevredenheid wordt verhoogd. Zorg voor hogere verkoopvolumes door te profiteren van financiële toepassingsgegevens op basis van data-oplossingen om het juiste aanbod te doen op het juiste moment.

PROFITEER VAN DE VOORDELEN VAN SOFTWAREDIENSTEN IN DE CLOUD

Ga voor de lagere kosten, flexibiliteit en de snellere data-analyses door gebruik te maken van banksoftwarediensten in de cloud. Bespaar op on-premises IT, zodat u zich kunt focussen op innovatie. Herinvesteer uw besparingen en winsten in gebieden als productontwikkeling en een verbeterde klantenservice.

VOLDOEN AAN DE STRENGE VEREISTEN VOOR BEVEILIGING EN NALEVING

Maak gebruik van datacenters en cloudservices die op basis van de strengste beveiligingsnormen en regels zijn ontwikkeld. Profiteer van de hulpmiddelen en resources die nodig zijn om schadelijke activiteiten een halt toe te roepen, zwakke plekken te identificeren en snel te reageren op nieuwe bedreigingen. Voldoe gemakkelijker aan vernieuwde regels en vereenvoudig uw nalevingsaanpak.

VERZEKERING

De verzekeringssector kan nu elke fase van de waardeketen optimaliseren: van verzekeringstechnieken en prijzen tot polisadministratie, claimafhandeling, risicobeheer en reservering.

OPLOSSINGEN VOOR HET VERZEKERINGSWEZEN

  • De schaal en prestaties verbeteren voor uw risicomodellen door over te stappen op de cloud.
  • Voer vaker risicosimulaties uit in een fractie van de tijd die het momenteel kost en neem sneller beslissingen met de data-analyses op cloudschaal.
  • Verbeter risico- en kapitaalbeheer door financiële modellen voor levensverzekeringen uit te voeren die een nauwkeurig beeld vormen van de producten van uw organisatie.
  • Lever financiële modellen aan en voer een naadloze integratie uit met cloud schaalbaarheid om een robuust platform voor activa-aansprakelijkheidsmodellen te bouwen.
  • Maximaliseer modelleringsprestaties, beheer en voorspel de bijbehorende kosten beter en krijg beter inzicht in de risico's.