AUTOMOTIVE

Gebruik voertuigdata om de kwaliteit van voertuigen te verbeteren en verhoog de veiligheid door data te integreren gedurende de levenscyclus van een voertuig.

OPLOSSINGEN VOOR AUTOMOTIVE

Een voertuig genereert tijdens zijn levensduur een enorme hoeveelheid data. Van ontwerp tot productie en assemblage; via marketing en verkoop; tot uiteindelijk gebruik onder weg. Deze data kan waardevol inzicht bieden in kwaliteit, veiligheid en prestaties.

QwantumData integreert de volledige levenscyclus van voertuigdata in een samenwerkingsomgeving voor analyse. Op deze manier kunnen voertuigfabrikanten kritische vragen over hun fabrieksactiviteiten en wagenpark beantwoorden.

De volgende oplossingen zijn onder andere mogelijk:

  • Detecteer urgente en chronische problemen op de lopende band. Identificeer grondoorzaken waardoor het mogelijk is om ontwerpen en processen dienovereenkomstig te wijzigen.
  • Versnel probleemdetectie drastisch en vind problemen maanden voordat garantieclaims zelfs binnenkomen door te waarschuwen via verbonden voertuigsensordata uit het veld.
  • Werk samen met leveranciers om problemen met kwaliteit en beschikbaarheid van onderdelen op te lossen, voordat ze het productieproces vertragen.
  • Verbeter drastisch de recall-scoping evenals administratienauwkeurigheid en snelheid met nauw geïntegreerde voertuigconfiguratie en data voor spare parts.

INTEGREER DE VOLLEDIGE
LEVENSCYCLUS VAN VOERTUIGDATA

QwantumData legt de kracht van data-integratie in handen van auto-ingenieurs, analisten en assemblagelijnen. Met een geïntegreerd platform voor databeheer en collaboratieve analyse kunnen autofabrikanten de waarde van voertuigdata ontsluiten om te transformeren hoe ze kwaliteit en veiligheid benaderen.