Advocatuur

Juridische zaken koppelen tussen enorme hoeveelheden
gestructureerde en ongestructureerde data.

DATA IN DE ADVOCATUUR

Voor juridische professionals die werken aan complexe zaken, maakt QwantumData het mogelijk om gedragspatronen en koppelingen tussen belangrijke actoren te ontdekken die verborgen zijn in enorme hoeveelheden gestructureerde en ongestructureerde data.

Advocaten en juristen verwerken enorme hoeveelheden data uit vele bronnen. Veel soorten data waarmee advocaten en juristen routinematig te maken krijgen, compliceren traditionele onderzoeksmethoden. Hoewel advocaten gemakkelijk ongestructureerde data zoals documenten, transcripties en audio-opnames kunnen bekijken, missen ze vaak de mogelijkheid om gestructureerde data zoals oproeplogboeken, financiële transactierecords en spreadsheets efficiënt te analyseren. In zowel de particuliere als de overheidssector vinden advocaten het moeilijk om inzicht te krijgen in gestructureerde data in combinatie met ongestructureerde documenten, bijvoorbeeld door aandelenverkoop en telefoongesprekken te correleren met e-mailverkeer en faxen.

Deze uitdaging hangt daarnaast samen met traditionele vormen van samenwerking. In de loop van de ontdekking werken advocaten vaak onafhankelijk van een deelverzameling van een groter volume aan data, met behulp van eenvoudige e-ontdekkingstools om alleen een analyse van hun deel van data te genereren. Zonder een betrouwbare methode om analyses te delen, hebben advocaten moeite om het grotere geheel in een zaak te begrijpen.

ANALYSEER DOCUMENTEN EN DATA IN ÉÉN GEBRUIKSVRIENDELIJKE MODEL

Juridische professionals kunnen alle data met betrekking tot een case analyseren in één enkele omgeving. Het is gemakkelijk te gebruiken en de krachtige zoekmogelijkheden zijn toegankelijk voor iedereen. Integreer data van bestaande hulpmiddelen voor documentbeoordeling (inclusief documenttags en notities), openbare informatie zoals webbronnen en gepubliceerde overheidsdata en zelfs audio-opnamen. Voer een enkele zoekopdracht door de hele repository uit om interessante raakpunten te vinden, verbindingen binnen data te analyseren en rapporten te maken om bevindingen te delen.

VERBETER DE KRACHT VAN DE BREIN MET DE EFFICIËNTIE VAN TECHNOLOGIE

QwantumData stelt advocaten in staat om met enorme hoeveelheden documenten en data te werken om snel te vinden wat ze zoeken en om nieuwe en nuttige aandachtspunten in hun documenten te vinden. Bestudeer data vanuit meerdere perspectieven om verbanden tussen mensen, gebeurtenissen, locaties en documenten te onthullen en gedragspatronen vast te stellen. Visualiseer reeksen gebeurtenissen op een tijdlijn en volg de stroom van betalingen of informatie tussen entiteiten. Importeer en analyseer data ter plekke, zelfs tijdens het proces, om een case te versterken naarmate nieuwe informatie beschikbaar komt.

SAMENWERKEN OM BELANGRIJKE ONTDEKKINGEN VAST TE LEGGEN
IN EEN VEILIGE OMGEVING

Met een repository van case-gerelateerde data in een formaat waartoe iedereen toegang heeft, is hierdoor een ongekend niveau van samenwerking tussen advocaten mogelijk. Niettemin zorgen de toegangscontroles van QwantumData ervoor dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot gevoelige informatie. Onderzoek een specifieke entiteit (zoals een CFO, dochteronderneming of product) en ontwikkel het verhaal achter de interacties van die entiteit met betrokken partijen, binnen een geografische regio of gedurende een specifieke periode. Teamleden kunnen ontdekkingen vastleggen in een veilige omgeving voor automatische integratie in het onderzoek. Hierdoor is constante en realtime samenwerking mogelijk. Exporteer bevindingen in deelbare formaten die kunnen worden gebruikt in een PowerPoint, getuigenverklaringen of worden voorgelegd aan de rechtbank.